Zwemmen, fietsen en lopen zijn onze sporten

Bestuur

Ieder heeft zijn eigen rol binnen het bestuur. Naast voorzitster Stefanie Devos, vervult Joshua Vander Beken de secretariële taken. Thomas Dewulf zorg voor de feestelijke aangelegenheden samen met de cel feestcomité, Sara Neyt neemt het financiële gedeelte voor haar rekening en Kim Colpaert is het aanspreekpunt voor alles in verband met de uitstraling van de club. Verder ligt de communicatie tussen bestuur en sportieve cel in de handen van Dees Naessens.


Sportieve luik

Per week worden er vier gezamenlijke clubtrainingen georganiseerd en uitgewerkt door onze sportieve cel. Deze cel bestaat uit Rob Woestenborghs, Stefanie Devos, Jo Zwaenepoel, en Dees Naessens (initiators).

Zwemtrainingen

Op dinsdagavond van 20u tot 21u30 én op zaterdagmorgen van 10u tot 11u30 in de Sportoase zwem.com van Oudenaarde. De zwemtraining staat onder begeleiding van Stefanie Devos.

Fietstraining

De fietstraining gaat door op zondagvoormiddag van 09u tot 12u onder begeleiding van Dees Naessens (licentiaat LO).

Looptraining

De looptraining gaat door op donderdagavond van 20u tot 21u op het atletiekstadion van Oudenaarde en wordt begeleid door Jo Zwaenepoel.

Aanvullende en/of specifieke thematrainingen worden verzorgd door Rob Woestenborghs (A-trainer).

Naast de gezamenlijke trainingen ontvangen onze leden ook week- en maandschema’s met extra zwem-, loop- of fietstrainingen. Deze worden opgemaakt in functie van de algemene jaarkalander van onze club en de wedstrijddeelnames van onze clubleden.


Recreatieve luik

Naast de actieve sportbeoefening hebben wij ook veel aandacht voor het recreatieve. Triatlon is een sport die al veel van het individu vraagt en als club vergeten we niet graag het familiale aspect. Hiervoor is het Ratrace Feestcomité verantwoordelijk. Een hecht team gevormd door Joshua Vander Beken, Thomas De Wulf, Tine De Smet en Nele De Vleesschauwer.

Jaarlijks organiseren zij een ledenfeest, staan ze in voor de ontspannende momenten op de stage, verzorgen ze een goede samenwerking met de organisatie van de Triatlon Van Vlaanderen, zorgen ze voor een leuke seizoensafsluiter en organiseren ze een leuke familiedag.

Vriendschap en teamspirit dragen wij dus naast het sportieve ook hoog in het vaandel!