Zwemmen, fietsen en lopen zijn onze sporten

Sportieve luik

Per week worden er vier gezamenlijke clubtrainingen georganiseerd en uitgewerkt door onze sportieve cel. Deze cel bestaat uit Frederik Van Crombrugge(B-trainer en hoofdtrainer), Patrick De Meulenaere (B-trainer), Brecht Bruggeman en Dees Naessens (initiators).

Zwemtrainingen

Op dinsdagavond van 21u tot 22u én op zaterdagavond van 17u tot 18u30 in de zwem.com van Oudenaarde. De zwemtraining staat onder begeleiding van Frederik Van Crombrugge (B-trainer).

Fietstraining

De fietstraining gaat door op zondagvoormiddag van 09u tot 12u onder begeleiding van Frederik Van Crombrugge (B-trainer), Patrick De Meulenaere (B-trainer), Brecht Bruggeman (initiator) en Dees Naessens (licentiaat LO).

Looptraining

De looptraining gaat door op donderdagavond van 20u tot 21u op het atletiekstadion van Oudenaarde en wordt begeleid door Frederik Van Crombrugge (B-trainer).

Aanvullende en/of specifieke thematrainingen worden verzorgd door Rob Woestenborghs (A-trainer).

Naast de gezamelijke trainingen ontvangen onze leden ook week- en maandschema’s met extra zwem-, loop- of fietstrainingen. Deze worden opgemaakt in functie van de algemene jaarkalander van onze club en de wedstrijddeelnames van onze clubleden.


Recreatieve luik

Naast de actieve sportbeoefening hebben wij ook veel aandacht voor het recreatieve. Triatlon is een sport die al veel van het individu vraagt en als club vergeten we niet graag het familiale aspect. Hiervoor is het Ratrace Feestcomité verantwoordelijk. Een hecht team gevormd door Joshua Vander Beken, Thomas De Wulf, Tine De Smet en Marlies Degroote.

Jaarlijks organiseren zij een ledenfeest, staan ze in voor de ontspannende momenten op de stage, verzorgen ze een goede samenwerking met de organisatie van de Triatlon Van Vlaanderen, zorgen ze voor een leuke seizoensafsluiter en organiseren ze een leuke familiedag.

Vriendschap en teamspirit dragen wij dus naast het sportieve ook hoog in het vaandel!