top of page

ONTSTAAN VAN
RATRACE TRIATLON TEAM OUDENAARDE

A WINNING TEAM

 

RatRace Team vzw is opgericht in 2008 door Stefanie Devos, Sofie Van den Berghe, Ingrid Vanderhauwaert en Kris De Temmerman. Daarna is de club verder geëvolueerd en sinds 2017 bestaat het bestuur uit voorzitster Stefanie Devos, Sara Neyt, Joshua Vander Beken, Thomas De Wulf, Wouter De Craene en Kim Colpaert. In 2023 kreeg het huidige bestuur zijn vorming. Joshua Vander Beken, Selina Ackerman, Sara Neyt, Olivier Loosvelt en Kim Colpaert vormen het bestuur van ons team!

Voor seizoen 2024-2026 gaan we met een compacte ploeg van start. Joshua Vander Beken. Sara Neyt, Selina Ackerman, Olivier Loosvelt  en Kim Colpaert vormen de huidige bestuur.

Vriendschap en teamspirit zijn en blijven de kernwaarden van onze club. Een mooie omkadering en een goede sportieve begeleiding voor de leden blijft het hoofddoel van onze club. Hier wordt dagelijks aan gewerkt om dit te kunnen realiseren.

Geen clubwerking zonder sponsors… dus ook hier werden een aantal bedrijven bereid gevonden om ons initiatief te ondersteunen! Bekina, sinds enkele jaren hoofdsponsor van de club, met daarnaast Van Audenaerde zorgen ervoor dat wij ieder jaar onze leden de juiste ondersteuning kunnen geven en nieuwe projecten kunnen realiseren om de club naar een hoger niveau te brengen. Waarvoor een welgemeende bedankt! Het stadsbestuur van Oudenaarde steunt ons initiatief door het ter beschikking stellen van de nodige sportinfrastructuur.

En uiteindelijk geen triatlonclub zonder sportieve leden… Sportievelingen van het eerste uur, aangevuld, door de jaren heen, met allemaal heel enthousiaste mensen die van de triatlonsport wilden proeven en dit in een heel gezellig sportief kader. Ondertussen staat de teller op 80 leden en moeten we verplicht een ledenstop inlassen.

 

Wij zijn in de triatlonwereld ook wel beter bekend als "De Ratjes uit Oudenaarde"!

bottom of page