top of page
home_edited.jpg

ZWEMMEN, FIETSEN EN LOPEN ZIJN ONZE SPORTEN

Bestuur

 

Ieder heeft zijn eigen rol binnen het bestuur. Naast voorziter Joshua Vander Beken, vervult Selina Ackerman de secretariële taken. Kim Colpaert zorgt voor de werking van de sportieve cel, Sara Neyt neemt het financiële gedeelte voor haar rekening en Olivier Loosvelt is het aanspreekpunt voor alles in verband met de uitstraling van de club. Verder ligt de communicatie tussen bestuur en sportieve cel in de handen van Kim Colpaert.

Sportieve luik

 

Per week worden er vier gezamenlijke clubtrainingen georganiseerd en uitgewerkt door onze sportieve cel. Deze cel bestaat uit Kim Colpaert, Anke Janssens, Elke Vrankx, Chariel Decock en Lorenzo Delor.

Op dinsdagavond van 20u tot 21u30 én op zaterdagmorgen van 8u tot 9u30 in de Sportoase zwem.com van Oudenaarde. De zwemtrainingen staan onder begeleiding van Anke Janssens van Swimtribe. Zij wordt bijgestaan door mensen van de sportieve cel.

De fietstraining gaat door op zondagvoormiddag van 09u tot 12u onder begeleiding van Joris De Bock en Kim Colpaert (regent LO). We werken met 2 niveau groepen. Waarbij Ronny Couliez de 2e groep onder handen neemt.

De looptraining gaat door op donderdagavond van 20u tot 21u op het atletiekstadion van Oudenaarde en wordt begeleid door Tine Desmet.

Aanvullende en/of specifieke thematrainingen worden verzorgd door Rob Woestenborghs (A-trainer).

Naast de gezamenlijke trainingen ontvangen onze leden ook week- en maandschema’s met extra zwem-, loop- of fietstrainingen. Deze worden opgemaakt in functie van de algemene jaarkalander van onze club en de wedstrijddeelnames van onze clubleden.

Recreatieve luik

 

Naast de actieve sportbeoefening hebben wij ook veel aandacht voor het recreatieve. Triatlon is een sport die al veel van het individu vraagt en als club vergeten we niet graag het familiale aspect. Hiervoor is het Ratrace Feestcomité verantwoordelijk. Een hecht team gevormd door Marlies Eggermont, Griet De Wulf en Nele De Vleesschauwer en Joshua Vander Beken

Jaarlijks organiseren zij een ledenfeest, staan ze in voor de ontspannende momenten op de stage, verzorgen ze een goede samenwerking met de organisatie van de Triatlon Van Vlaanderen, zorgen ze voor een leuke seizoensafsluiter en organiseren ze een leuke familiedag.

Vriendschap en teamspirit dragen wij dus naast het sportieve ook hoog in het vaandel!

bottom of page