top of page
  • Foto van schrijverRTTO

De drukkere weken beginnen te komen

Stillaan maken onze ratjes zich klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Clubwedstrijden worden in de planning opgenomen. Weddenschappen worden gesloten en teamevents worden met veel plezier bijgewoond. Zo ook vorige weekend.

De Ename classic stond op het programma als teamevent. Dit jaar startte de toertocht dan ook in onze thuisstad Oudenaarde. We konden deze kans natuurlijk niet links laten liggen om onze teamsponsors Bekina en bvba Van Audenaerde in de kijker te zetten.

Vele ratjes namen deel en the green wolfpack werd lustig gespot door de vele wielertoeristen en fotografen. Het ideale weer deed natuurlijk veel voor een optimale sfeer. Er werd hier en daar dustig de pees op het tempo gelegd en iedereen genoot als nooit tevoren. We geven jullie graag een kleine impressie van een fantastische dag.Ook op onze looptrainingen op donderdagavond is er veel animo. Tempo's worden zonder aarzelen verslonden en onze trainers zorgen steeds voor veel animo en motiverende tips.

Ons moto "Together sports better" wordt hier alleen maar elke keer opnieuw bewezen. Samen trainen, maakt elkaar sterker. Telkens dat stapje extra omdat een teamgenoot je meeneemt, uitdaagt, dat extra'je laat bijduwen... Genieten om al onze ratjes na de vele coronaperikelen opnieuw voluit te zien genieten van de mooiste sport die er is. Wij zijn er zeker van onze ratjes zullen dit seizoen opnieuw topprestaties leveren.

Er staat de komende weken nog heel wat op onze agenda. Hou onze social media kanalen en website in de gaten om als eerste op de hoogte te blijven van onze uitspattingen.

Onderstaand nog enkele sfeerbeelden van onze looptraining op donderdagavond.85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page