top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Eerste wedstrijdresultaten van onze ratjes voor seizoen 2021!

Nu er opnieuw wedstrijden beginnen doorgaan, komen ook de eerste resultaten binnen van onze ratjes. Het doet ons enorm veel om te zien dat al onze ratjes er opnieuw helemaal invliegen als ze aan de start staan. Ons motto "Together sports better" heeft lange tijd plaats moeten ruimen door de COVID-maatregelen. Gelukkig begint alles terug stilletjes aan op het oude te lijken.

Zo waren er hele knappe Age Group resultaten in de 1/4 triatlon van Kortrijk waar Luc De Jaegher als nieuw lid knap 2e werd in zijn leeftijdscategorie. Op de 111 van The Cave Triatlon haalde ook Patrick Van den Broecke een podiumplaats en dan nog wel het hoogste schavotje! Filip Degroote werd in diezelfde reeks knap 3e. 2 ratjes dus op het podium!

In de full distance van Chtriman kwam Kim Colpaert als eerste overal over de meet met als enige een tijd onder de 9u en een parcoursrecord!

Een weekje later haalde Betty Droeshout een 3e plaats op de 1/4 triatlon van Sint-Martens-Latem! Allemaal topresultaten!!!

Maar laat ons ook de andere ratjes niet vergeten die aan de start stonden van een triatlon of andere wedstrijdcombinatie!

Haike Vande Velde, Miek Gambart, Marlies Eggermont, Laurence Desmet, Clair Thomas, Sara Neyt, Elke Vranckx, Inge Castelein haalden allemaal topresultaten en toonden zich telkens van hun beste kant in hun wedstrijden!

Bij de heren Tom D'Hoossche, Steven Dick, Jo Zwaenepoel, Thomas Dewulf, Bert Courtyn, Brecht Bruggeman, Christophe De Potter die opmerkelijke resultaten neerzetten in hun wedstrijd. Alle verslagen zijn terug te vinden op onze facebook-pagina!

Doe zo verder ratjes!!!


114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page