top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Knappe resultaten in een speciale week voor onze ratjes

Na het veel te vroege afscheid van Tanja deze week waren er dit weekend ook wedstrijden. En de resultaten waren opnieuw top. Gedreven en met de steun van Tanja daar zijn we zeker van.


In Meer stond Bert Courtyn aan de start. Hij werd in een doorweekte 1/4 triatlon van Meer knap 18e in zijn reeks in een tijd van 2u08. Wetende dat Bert in voorbereiding is voor de full distance Challenge Roth. De snelheid zit er goed in dus. Dat komt helemaal goed voor Roth als je het ons vraag.


Ook aan de kust was er triatlon te zien dit weekend. Meer bepaald in Oostduinkerke. Daar stond de 1/4 triatlon drafting op de agenda. Bij de dames was Sara Neyt goed voor een 3e plaats bij de dames masters en daarmee ook 5e dame overall werd!. Ze deed het prima in een leuke wedstrijd.

Bij de heren kwam Brecht Bruggeman aan de start. Brecht haalde een topresultaat binnen met een 8e plaats overall! Brecht is in voorbereiding voor de halve triatlon van Gravelines! Dus ook daar zit de voorbereiding in de goeie richting! Topresultaten dus dit weekend! Proficiat aan alle deelnemende ratjes!


Er was er eentje die zag dat het goed was!!!121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page