top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Nieuwe samenwerking met Etixx!!!

Sportvoeding is voor triatleten en duursporters een heel belangrijk item in hun trainingen en wedstrijden. Daarom zijn wij als team enorm blij dat wij kunnen aankondigen dat wij vanaf dit seizoen samenwerken met Etixx. Onze atleten kunnen voorzien van de beste sportvoeding en sportvoedingsadvies is een extra troef die we hen kunnen bieden.

Etixx is sinds 2009 uitgegroeid tot een toonaangevend merk in op wetenschap gebaseerde sportvoeding en deskundig sportadvies voor professionele atleten en amateursporters.

Onze leden kregen deze week alvast een verwelkomingsgeschenk van Etixx om onze samenwerking kenbaar te maken. Naast sportvoeding, voorziet Etixx ook events en infosessies om de sporters te informeren over de laatste nieuwtjes op vlak van sportvoeding! Tevens kan je op de website van Etixx sportvoedingsadvies per sport terugvinden.


Met deze samenwerking zijn we ervan overtuigd dat we onze leden dat extraatje kunnen geven om topprestaties neer te zetten! Laat die wedstrijden nu maar komen!

Ben jezelf benieuwd naar de producten van Etixx? Neem dan snel een kijkje op hun website en ontdek wat Etixx voor jou in petto heeft!
71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page