top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Nieuwjaarswensen en kledij voorstelling seizoen 2021-2023

Een nieuw jaar met nieuwe wensen en nieuwe vooruitzichten. Die wensen en vooruitzichten kunnen we voorlopig niet op onze welgekende ploegvoorstelling aan jullie presenteren. We hopen voor elk van jullie dat de gezondheid top mag blijven en dat we terug naar een "normaal" jaar, leven, wedstrijdseizoen kunnen overgaan.


Toch willen we jullie onze sponsors en kledij voor de komende 3 seizoenen voorstellen! We vonden enkele ratjes bereid de kledij toch ludiek en stijlvol aan jullie te presenteren.

Bekina blijft onze hoofdsponsor en BVBA Van Audenaerde wordt onze co-sponsor. We zijn zeer tevreden om met deze 2 sponsors verder te kunnen werken aan dit project. We willen hen dan ook bedanken voor het vertrouwen in ons team!


Onze kledij wordt opnieuw geleverd door Bioracer. Ook hen willen we danken voor de nu al enkele jaren prima samenwerking. Ook nu zijn we samen tot een "wat ons betreft" prachtig ontwerp gekomen. En die ploegvoorstelling/kledijvoorstelling? Kijk en geniet mee van onze ratjes die met veel plezier en coronaproof voor de lens kwamen staan!188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page