top of page
  • Foto van schrijverRTTO

PERSVOORSTELLING EN JUBILEUM RTTO 2018-2019

Bijgewerkt op: 15 nov. 2020

Op 20 april nodigde het Ratrace Triatlon Team Oudenaarde alle leden, oud leden, sponsors, vroegere sponsors en pers uit voor de persvoorstelling van seizoen 2018-2019. Tevens vierden we ons 10-jarig bestaan en was er dus een reden extra om te vieren! Deze avond ging door in de gebouwen van hoofdsponsor Bekina Boots

De genodigden konden eerst een rondleiding volgen in de gebouwen van het onze sponsor. Zo kreeg iedereen een mooi zicht op de werking van Bekina en de filosofie achter het familiebedrijf. Dat deze filosofie met deze van ons team dicht bij elkaar aanleunt, zorgt voor onze samenwerking de komende 3 jaar.

Na de rondleiding was het aan onze voorzitster om de genodigden toe te spreken. Mede sponsor Van Audenaerde bvba en sponsors DC-Technics bvba en The Flow werden voorgesteld. Wij danken via deze weg ook hen nog eens voor de samenwerking de komende 3 jaar! Met de sponsors op onze nieuwe uitrustingen zullen we snel zichtbaar en herkenbaar zijn op tal van wedstrijden. In haar speech haalde onze voorzitster ook de doelen aan voor dit jaar. Beginnende op 1 mei te Doornik. Daar gaat het BK Ploegentriatlon door waar wij met het Ratrace Triatlon Team met een ongezien aantal atleten aan de start staan. Verder werden de wedstrijden voorgesteld waar we als team nadrukkelijk aanwezig willen zijn. Wil jij weten welke dit zijn, hou dan zeker deze pagina in de gaten. Maar dat Sportoase Triatlon van Vlaanderen er één van is dat mag duidelijk zijn.

Iets waar we dit jaar ook aandacht aan besteden is "Project Maastricht". Ons team zal dit jaar met een groot aantal atleten aan de start staan van IRONMAN Maastricht-Limburg. Deze full distance wedstrijd zal voor de nodige aandacht zorgen. Vele ratjes zullen voor de eerste keer een volledige triatlon doen. Onze sportieve cel neemt de begeleiding van deze ratjes op zich om hen klaar te stomen voor deze wedstrijd. Hou jullie agenda dus maar al klaar, want op 5 augustus is het zover. BELANGRIJK is dat ons team momenteel de meeste inschrijvingen heeft!!! In de gaten houden dus. Na dit alles was er ruim de tijd voor teamfoto's met sponsors en aanwezigen. Spijs en drank zorgden er voor dat de sfeer nog gezelliger werd.

Als extra was er nog de uitreiking van de Upperrat trophy. Onze eigen clubcompetitie die voor de eerste keer werd gehouden in de voorbereiding. Bestaande uit een loopwedstrijd, bike-run, zwemestafette en teamtijdrit. Elke team kreeg punten naar gelang hun resultaat. Bonuspunten konden verdiend worden, zodat elk team evenveel kans maakte op de overwinning. Dat de beste niet zomaar deze competitie konden winnen toonden de Gorillaz. Zij wonnen de 4 wedstrijden, maar werden geklopt met 1 punt door Team Schotland. Op de 3de plaats eindigde een volledig vrouwenteam 3generations girlteam.

Het was een prachtige avond! Bedankt aan iedereen die erbij was en ons team een warm hart toedraagt!!!


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page