top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Ratjes in actie tijdens Tri To Change Multisport Festival

In het weekend van 24 en 25 april stond voor enkele ratjes het 1e Tri To Change Multisport Festival op de wedstrijd kalender. Het initiatief van Olivier Smekens om iedereen aan te zetten tot meer sporten en gelijktijdig ook een goed doel te steunen. Dit doel is de Gsport community.

Nog eens een wedstrijd dus, al was was het wel in een speciale format. Iedereen kiest zijn eigen parcours en zorgt zelf voor de wisselzones of zijn accommodatie.

Resultaten waren van ondergeschikt belang, maar de geregistreerde tijden met bewijs via foto mochten naar de organisatie doorgestuurd worden. Die dan op hun beurt een klassement opmaakte. Een wedstrijd tegen jezelf zeg maar, je eigen nog eens tot het uiterste drijven of gewoon de eerste ervaring opdoen in een duatlon of triatlon event voor sommigen.

Zo ook kwamen enkele ratjes aan de start. Inge Castelain is nieuw sinds dit seizoen in ons team en waagde zich aan de sprint afstand. 750m zwemmen gevolgd door 20km fietsen en afsluiten met 5km lopen. Inge had 17 minuten nodig voor het zwemmen, 40 minuten voor het fietsen en sloot de 5km lopen af in 27 minuten. De organisatie telde voor elke deelnemer 10 minuten wisseltijden bij. Goed voor een totaal tijd van 1u34minuten en een 2e plaats bij de dames op deze afstand! Goed gedaan Inge! Op naar de volgende, hopelijke echte race dit seizoen!

Bij de mannen deed Kim Colpaert mee aan de Duatlon M afstand. 10km lopen, 40km fietsen en 5km lopen. Kim en Thomas Dewulf haspelden samen de afstand af en legden de verschillende onderdelen af in een totaaltijd van 2u05min inclusief de wisseltijden. Dit was goed voor een 1ste plaats in deze race!

Nog specialer was de deelname van Florian De Bisschop, zoon van ratje Kenny De Bisschop!

Florian is 6 jaar en deed mee aan de fun duatlon. Florian liep 1km, fietste 3km en liep opnieuw 500m in de fun duatlon van het event. Florian legde de 3 onderdelen af in een tijd van 30 minuten! De sportmicrobe van papa Kenny en mama Janna heeft hij dus al helemaal te pakken! Super gedaan Florian, nog eventjes oefenen en je papa mag zijn materiaal aan jou doorgeven! Doe zo verder!115 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


Kim Colpaert
Kim Colpaert
2021年5月05日

Goed gedaan Inge! En wat knap van jou Florian! Proficiat ratjes!

いいね!
bottom of page