top of page
  • Foto van schrijverRTTO

RTTO stelt Sponsor Van Audenaerde BVBA voor!

Met veel trots stellen we de eerste van onze twee sponsoren voor. Van Audenaerde BVBA was al sponsor de voorbije 3 jaar, maar gaat graag mee in het verhaal voor de volgende 3 jaar. Wij zijn Van Audenaerde BVBA enorm dankbaar voor dit mooi gebaar. Graag stellen wij daarom deze sponsor even aan jullie voor.

Van Audenaerde BVBA is opgestart in 1995 als kleine eenmanszaak door Ludo Van Audenaerde en werd geleidelijk aan uitgebreid tot een bvba met zes medewerkers. Zij hebben ruim 20 jaar ervaring.

Het bedrijf bezit alle nodige attesten, certificaten en erkenningen voor het realiseren van uw installatie. Ook blijven zij de nodige cursussen volgen om up-to-date te blijven. Een persoonlijke aanpak staat voor Van Audenaerde BVBA centraal. De werken worden volledig in overleg met de klant uitgevoerd.

Je kan terecht bij Van Audenaerde BVBA voor Centrale Verwarming, Sanitair, Dakwerken en Onderhouds- en herstellingswerken. Vraag vrijblijvend je gratis offerte aan.

Neem zeker eens een kijkje op de website van onze sponsor. Daar kan je nog meer van de gerealiseerde werken terugvinden.


Wij weten zeker dat deze samenwerking opnieuw zal bijdragen tot een goede clubwerking en tot mooie resultaten van onze ratjes!129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page