top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Seizoen 2022 op gang geschoten

Bijgewerkt op: 25 nov. 2021

Dinsdagavond 9 november was het zover, we konden eindelijk het nieuwe seizoen op gang schieten. Dit met de eerste gezamenlijke zwemtraining in de vertrouwde Zwem.com van Sportoase te Oudenaarde. Dit na een lange periode van geen groepszwemmen door Covid-19. Wij keken er enorm naar uit. In 2 sessies van telkens 45 minuten nam trainster Anke Janssens de leden onder handen.

De eerste weken staat er vooral techniek training op de agenda. We zagen onmiddellijk dat het goed was en konden enkel blije gezichten spotten.

Iedereen blij om terug samen met de ratjes het zwemwater in te duiken. Dat liet ook Patje BoomBoom nog zien dit weekend. Hij last niet echt een rustpauze in na zijn fantastische seizoen! Het beloven terug leuke weken te worden in de voorbereiding nu we opnieuw samen de trainingen kunnen aanvatten.

Donderdagavond staat al de volgende training op de agenda. Thomas De Wulf zal dan onze atleten onderdompelen in de eerste technische looptraining.

Wij houden jullie komende weken en maanden verder op de hoogte van het verloop en de uitgekozen clubwedstrijden voor dit seizoen. Blijf ons volgen zodat je niets mist van onze ratjes!


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page