top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Vrouwen aan de macht dit weekend!

Onder onze ratjes tellen we elk jaar meer en meer dames! Daar zijn we uitermate trots op, dat deze ratjes zich dan ook laten zien en horen op wedstrijd is al helemaal top. Zo ook dit weekend in Eeklo en Friesland.

We beginnen in West-Friesland, waar de 70.3 Ironman op de agenda stond. Haike Van de Velde kwam aan de start en behaalde op een goed gevulde deelnemerslijst een 14e plaats in haar Age Group. Goed voor een tijd van 5u51! Proficiat Haike!!! Opnieuw 2 mannen uitermate trots gemaakt en natuurlijk ook wij zijn trots op je prestatie! Zie hen genieten na opnieuw een prachtige prestatie!

In Eeklo dan kwamen 4 dames aan de start. Zoi, Sara, Nathalie en Elke waagden hun kans in de kwart triatlon!

Het werd een mooie dag voor onze dames, met zwemmen in de vaart. Mooi rechtdoor en ideaal om krachten te sparen op de fiets. Deze waren nodig want er stond wel wat wind. Onze dames slaagden er alle 4 in om een gemiddelde rond de 30km/u te behalen. Voor het lopen was de zon er opnieuw doorgekomen en werd het opmerkelijk warmer tijdens dit nummer.

Onze dames gaven zich helemaal, maar het gevecht tegen de wind had wel krachten gekost. Elke liet het voor bekeken na 1 loopronde. De benen wilden niet meer mee en dan maak je een verstandige keuze!

Zoi kwam binnen op een 10e plaats in haar age group, Nathalie liep op een 9e plaats binnen en Sara kwam op een 8e plaats over de meet met een tijd van 2u40! Onze dames gaven opnieuw het beste van zichzelf en werden zo alle 3 top 10 in hun age groep en tonen nog maar eens waar het in onze club om draait! Together sports better, elkaar sterker maken en genieten van die mooie sport die triatlon is.

Proficiat aan alle starters en finishers dit weekend!

Volgend weekend is er opnieuw een clubwedstrijd waar we enorm naar uitkijken. We zakken met heel wat ratjes af naar Gravelines in het noorden van Frankrijk waar er het hele weekend wedstrijden op de agenda staan. Van duatlon, tot swimbike tot een 70.3 en een full distance.

Kunnen ook hier ratjes met prijzen gaan lopen? We kijken er naar uit en verwachten heel wat supporters om zaterdag en zondag om onze ratjes te komen aanmoedigen! Allen daarheen dus!96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page