top of page
  • Foto van schrijverRTTO

Winst voor Rob Woestenborghs duatlon Kruisem

1 mei, dag van de arbeid! En arbeid was er zeker vandaag. Voor de eerste keer werd de Ultron Duatlon Kruisem georganiseerd. 4km lopen, gevolgd door 24km fietsen en nog eens 4km lopen om af te sluiten. Lopen op een golvend parcours en ook het fietsen werd over een gekende kasseistrook gereden. Namelijk Huisepondweg, eentje die pijn doet aan de kuiten in een duatlon. Een niet te onderschatten beproeving dus. Ook stond er nog een stevige wind die voor een extra zorgde naast de kasseien.


Kruisem is bijna een thuiswedstrijd, dus verschillende ratjes aan de start. Het werd meteen een succesvolle wedstrijd voor onze ratjes. Rob Woestenborghs bond opnieuw zijn ervaren loopschoenen en fietsschoenen aan en toonde dat hij nog steeds de jeugd de baas kan. In een knappe wedstrijd maakte Rob het af in de afsluitende 4km lopen. Zo eindigde Rob de eerste editie van deze Ultron Duatlon wedstrijd als winnaar!


Emmanuel Bruyneel werd heel knap 18e en 2e bij de Masters A. Thibault Goethals kwam op een 19e binnen en daarmee mocht ook hij op het podium als 3e belofte. Kruisemnaar Thomas De Wulf strandde op een 46e en dat leverde hem een 6e plaats bij de Masters A op. Ook Didier Meyfroot mocht mee het podium op met een 75e plaats en daarmee 3e Masters B. Ook de vrouwen hadden een afgevaardgde. Claire Thomas ging vlot mee tussen al het mannelijke geweld en werd 97e op alle deelnemers en 1e vrouw Masters B. Daarmee mocht ook zij het podium op!

Een succesvol verlengd weekend dus voor onze ratjes! Proficiat allemaal! Volgende week zaterdag zijn we terug van de partij met de opener van het triatlon seizoen. De ploegentriatlon te Viersel. Ook dat wordt terug een feestje!
191 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page